محل تبلیغات شما

روی تخت دراز کشیدم چراغ اتاقمو خاموش کردم بالشتمو از طرفی گذاشتم که پنجره رو نبینم که خدایی نکرده از رعد و برق نترسم اما باز باز گذاشتمش . صدای آبو میشنوم که از سراشیبی کوچه داره میاد پایین گاهی صدای آب رو روی شیشه ام میشنوم و مهمتر از همه بوی برگای خیس خورده بوی چوب بوی خاک بیشتر اوقات نحوه ی برقرای ارتباطم با بیرون شنیداری بوده به خاطر همینم هست که خیلی آهنگ گوش میدم و برای هر موودی که دارم آهنگ خاص به خودشو گوش میدم . اخیرا با china woman آشنا شدم و به شدت احساس نزدیکی و صپیمیت میکنم با صداش .خیلی اوقات شده که ترسای توی وجودمو با یه متن تو آهنگش بهم نشون داده مثلا ترس از بی مسئولیتی طرف مقابل ترس از دروغ گفتن اینکه یه روزی برسه که با کس دیگه ببینمش یا چه میدونم دست کس دیگه ایی رو گرفته باشه یا حتی دروغ گفتن . 

من دختر معمولی هستم یه ظاهر معمولی با یه سری تیپ های معمولی هر چند بقیه میگن من استایل خودمو دارم ولی خودم کمی مخالفم . تو این دنیای به این بزرگی چیزی از خدا نخواستم به جز سلامتی و آرامش . از اینکه راجع به مخاطب خاصم میگم لذت میبرم چون احساس میکنم کمتر آدمی هست که بدونه دقیقا چه مرگشه . مثلا دلتنگی هم نشئت گرفته از خیلی چیزاست امروز که برای بار دوم تکست مینویسم میگم . دلتنگی امروزم به خاطر خنده روی صورتش و بوی تنش بود . شاید خیلی دارم پیاز داغشو زیاد میکنم ولی حس واقعیم همینه . همه چیز از دورش خوبه !

کارایی که دوست نداریم انجام بدیم

حکمت قسمت سرنوشت

آخرین روز مهر ماه

خیلی ,یه ,بوی ,روی ,میکنم ,رو ,ترس از ,هست که ,گوش میدم ,کس دیگه ,به خاطر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

در آغوش خوشبختی ... moblkade24